Domain Backorder -palvelu

Haluatko napata pian vapautumassa olevan .fi verkkotunnuksen ennen muita? Tätä kutsutaan domain drop catchingiksi ja meidän .fi Domain Backorder -palvelu on se mitä tarvitset!

Palvelumme avulla voit väijyä seuraavan 21 vuorokauden sisällä vapautuvia .fi verkkotunnuksia ja tehdä ostotoimeksiantoja kyseisistä verkkotunnuksista.

Siirry palveluun alta. Palvelu on ainoastaan englanniksi:

Kuinka domain drop catching toimii?

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään ”domain drop catching” palveluumme, etsi haluamasi verkkotunnus ja tee tilaus.

TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ: vain yksi tilaus per verkkotunnus hyväksytään, joten ole nopea! Ensimmäinen, joka on tilannut verkkotunnuksen saa sen (jos ja kun onnistumme verkkotunnuksen nappaamaan).

Backorder -tilauksen hinta riippuu siitä, kuinka aikaisin tilaus on tehty. Napattavan verkkotunnuksen hinta laskee joka päivä ja hinnastosta löydät kullekin päivälle oman hintansa. Hinta sisältää Backorder -palveluveloituksen ja verkkotunnuksen rekisteröintimaksun yhdeksi vuodeksi.

MUISTA: Älä odota liian kauan, joku muu saattaa tilata haluamasi verkkotunnuksen ennen sinua!

Kun olemme onnistuneet nappaamaan verkkotunnuksen, maksat Backorder -tilauksen hinnaston mukaisesti. Jos emme onnistu saamaan haluamaasi verkkotunnusta, et maksa mitään.

Miksi valita meidät?

Miksi ei? Domain Backorder -palvelu on sinulle ilmainen, jos verkkotunnuksen nappaaminen ei onnistu.

Verkkotunnuskiistat

Ennen kuin teet Backorder -tilauksen varmista, että verkkotunnus jonka haluat saada on laillinen. Lisätietoa saat Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.

Toimimme ainoastaan verkkotunnusvälittäjänä ja verkkotunnuksen lainmukaisuus on aina sinun vastuulla.